sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini)
4 posters
Yazar
Konu: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Paz Tem. 06, 2008 6:56 am
Nakarat x2
Adrenalin her tarafta çocuk uyan Bi silah edin ve sokağında dolan Elbette birileri var çığlıkları duyan Adrenalin yüksek uyan çocuk uyan
Adrenalin yüksek teyze 15 yaşında bi çocuk için 15 yaşında bi çocuk uyuşturucu içip Her türlü yolunu kovalayabilir ve bunun için Gerekmez herhangi bir gettoda boğması Değeri bi bıçak darbesi.. Adamların tasması yok Lisede okula gitmezdim kolay olay olması Çünkü birine diyebilirim rahat ol sen aslanım Bu kadar saçmalık sonucu sinirlerim paslanır ... Yıllar geçer ve küçük oğlun kaslanır Yaşam şekli çok şekilli hayatının anlamı Senin hayal ettiğin gibi değil teyze . Hayır ! Onun ailesi silah ve afakan arkadaşları Kimi suçlayabilirsin bu herif katil olduğunda Tabiki böyle değildi plânların doğduğunda Kavgalardan sıyrılamazsın çünkü 15 yaşında Sıyrılamazsın kavgalardan sağ duyunla ...
Nakarat x2
Adrenalin yüksek amca 15 yaşında bi çocuk için Gasp,hırsızlık,uyuşturucu olabilir işi Yüzü temiz veya façalı sokaktakinin Görmüş olabilir gayrimeşru bi çok işi (evet!) O yüzden ayık ol memlekette çakı bol Ve seninde iç organların var içilebilecek rakı bol Alkolle oyuncular gerekli cesareti verir Sokakta çarptığın it etkisinde olabilir (uleyynn !) Her şekilli denyonun bir kaç manyak arkadaşı var Ve bu arkadaşlar sıkabilirler arkadaşına O yüzden çok takılma şekilli denyolara Çünkü kavga benzemez PS teki combolara Fazla takmaz comboları okula giden bi çok çocuk Birbirlerine derler : " Yeni bi ayakkabı aldım moruk.. " Sınavdaki sorulardan , derslerdeki konulardan Daha önemli doğal olarak ayakkabı alman moruk !..
Nakarat x4
pUlp.. Administrators
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Ptsi Tem. 07, 2008 3:59 am
teşekkrler ama burası rock,metal şarkı sözlerinin yazıLdığı olduğu bölüm böyle diğer şarkı sözlerini "diğer kategorisindeki şarkı sözleri" bölümüne açmını rica edrim bi daha ki sefere tekrar saol
pUlp.. Administrators
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Ptsi Tem. 07, 2008 4:00 am
hasan ilk mesajını okudum e zaten bu diğer türlerde dedim snradan anladığım senin taşıdığını.. yaren paylaşım için saol.. hasan sende konuyu taşıdığın için..
punkcorn Rocker moderatör
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Çarş. Tem. 09, 2008 5:12 am
özr diLeRm qrmemşm ama ynede b$e diiL
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Çarş. Tem. 09, 2008 5:48 am
önmli diil kuzu hasan uyarmış bi daa yapma yeter
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Perş. Tem. 10, 2008 4:33 am
tmm
punk_girl Üye
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Perş. Tem. 17, 2008 6:42 am
teşekkürler
Konu: Geri: sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini) Salı Tem. 29, 2008 7:44 am
bshy deil
sansar saLvo-adRenaLin (pk dinLemem ama mélys içn seçtm bRini)