Konu: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Ptsi Tem. 07, 2008 12:49 am
Asıl adı Yunus Özyavuz olan Sagopa Kajmer, müzik yaşantısına Samsun'da yerel bir radyoda dj'lik yaparak başladı. Bu sırada Rapper M.C. (Rapper Mic Check) müstear ismini kullandı. İstanbul'a gelişinden bir yıl sonra, 1998'de yeraltı rap dünyasında halen varlığını sürdüren bir oluşum olan Kuvvetmira'yı kurdu. Kuvvetmira gurubunda halen kendisi, eşi Kolera ve Abluka Alarm, bulunmaktadır. 1999'da "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla Yeraltı Operasyonu isimli toplama (compilation) albümünde yer aldı. 2001 ve 2002'de "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla peşpeşe Sözlerim Silahım ve İhtiyar Heyeti isimli 2 albüm çıkardı. Daha sonra Silahsız Kuvvet mahlasını bırakıp Sagopa Kajmer mahlasıyla müzik yaşantısına devam etmiştir.2006'nın Ağustos ayında Esen Güler Özyavuz (Kolera) ile hayatını birleştirdi.
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Ptsi Tem. 07, 2008 12:10 pm
saol cnm =) ben geçen senede dinlemiyordum gerçi
punkcorn Rocker moderatör
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Çarş. Tem. 09, 2008 5:15 am
off kuzu yhaaaa )= tmm bz dnLiodk
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Çarş. Tem. 09, 2008 5:46 am
tamam bnde onu diorum siz dinliodunuz ben deil
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Çarş. Tem. 09, 2008 8:19 am
tmm soRun çözüLdü mü o zmn=)
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Çarş. Tem. 09, 2008 8:24 am
sorun varmıydı ki=)
Konu: Geri: saqopa kajmer(qeçen sene az dnLemiodk bnLaRı=) ) Çarş. Tem. 09, 2008 8:25 am