Cumartesi günü her zaman yaptığım gibi gece 4-5 gibi yatmıştım abimle..Aramızda bi fark vardı o da o pazar günü JUDAS PRIEST konserine gidicekti..2 bileti vardı ama ne yaptıysam beni götürmeye ikna olmadı ve kuzenimin kocasıyla gitmeye karar verdi..ve kendisi öyle bir şahsiyet ki babamı konserin bana göre olmadığına ikna etmişti.. Üstüne üstlük geçen hafta ben Masstival'e Whitesnake'i görmeye giderken planımızda onun gelmesi yoktu ama o annemi ikna ederek son anda gelmişti..Bunun siniriyle yattım o gece..Ertesi gün(konser günü) her zaman olduğu gibi 1-2 gibi kalktık..Kahvaltı falan ettik..Sonra ben bilgisayara geçtim..Abimde duş falan aldı..Saat 5 gibi kuzenimle kocası geldi..Abimle ikisi hazırlanmaya başladılar..Önce taksimde yemek yemeğe karar verdiler..Bana da taksime otobüs saatlerine bakmamı söylediler..Neyse onların evden çıkmasına 5 dk kala ben hala bilgisayardaydım.. Sonra kuzenimin kocası sen niye gelmiyorsun falan filan diye sormaya başladı..e bende biraz duygu sömürüsü yaptım..Sonuç olarak ben 1-2 dk içinde hazırlandıktan sonra evden çıktık..Gittik taksime..Orda yemeğimizi yedik..Kuruçeşme arenaya gitmek için otobüs beklemeye başladık..Orda bizimle birlikte bekleyen baya bir hayran kitlesi vardı ve içlerinde en küçükleri bendim
Otobüse binip yola çıktık..Ama ortaköyde tıkandık resmen..Tüm konsere gitcek kişiler olarak indik ve kuruçeşme arenaya doğru yürümeye başladık..Bi ara indiğimiz otobüs bizi geçti diye sinirledik baya..Ama sonra iyi ki inmişiz dedik çünkü benim biletim yoktu ve yürürken bir kkitapçının içinde biletixbulduk..Biletimi aldıktan sonra rahatlayıp yürümeye devam ettik..Konser alanına biletlerimizi vererek girdik..Konserin başlamasına 1 saat vardı ve en ön sıralar hafiften doluydu..Kendimize iyi bir yer bulup oturduk ve beklemeye başladık..vee daha sonra Judas Priest sahneye çıktı Rob Halfordd'un nerde olduğunu görmek herkes için uzun bir zaman aldı..Gerek şarkılar,gerek sahne şovları,tahta oturması,motorsikletle sahneye girişi,Türk bayrağını tam 3 kere öpmesi ya da gerek arada Rob'un yeai yeai yea yea yeaa"lerini türk melodilerine çevirerek herkesi tekrar etmeye çağırmasıyla müthiş bir konserdi!!Bir "a touch of evil" ya da "living after midnight" çalmamış olsalarda bateristin müthiş şovlarıya bundan iyisini ölsen göremezsin dedirten bir konserdi!!E adamlar 1970 te kurulmuş "Metal'in Tanrıları"'lar!!
Bildiğim tüm şarkılarına eşlik ettim ve doyasıya headbang yaptım..
Gelmeyenler çok şey kaçırdılar..
Konser çıkışında taksi bulmak imkansız olduğu için yine Beşiktaş'a kadar yürüdük..Yol boyunca 1000 lerce kişi Judas Priest konserini tartıştık..Yanımızdan geçen arabalardan gelen bangır bangır Painkiller sesleri konserin tadının damağımızda kaldığını gösterdi..
Bir daha gelmelerini umsamda grubun fazla ömrünün kalmadığının farkındayım..Ama eğer Türkiye'yi beğendilerse gelecek sene turneye alabilirler diye umuyorum..
Belki de şu genç yaşımda,50 yaşındaki adamın bile geldiği Metal Tanrılarını ilk ve son kez gördüm..
ve ertesi sabah erkenden uyandıralarak Ankara'ya döndüm..Benim için İstanbul tatili kesinlike muhteşem oldu!!
Hayatımın gününü yaşadım..
Not:Hasan bak o kadar saydım abime gidemiyorum diye,sonuç olarak gittim..
Ama cidden adamların tarihinde son gün bilet kalması görülmemiş bir olay!Konserden bir saat önce bilet alarak tarihe geçmiş bulunmaktayım..Biletimi saklıyorum