cb-angel in disguise türkçe çeviri (bi bakın hadi:))
Yazar
Konu: cb-angel in disguise türkçe çeviri (bi bakın hadi:)) Cuma Ağus. 01, 2008 10:42 am
Kılık Değiştirmiş Melek Aldatılmıştım Kader yoktu Açık bir yara Çok derinlerdeyim İnanamıyorum Artık Benden ne kaldıysa alacak mısın Kadere olan inancımı canlandırmak
Kılık değiştirmiş melek-ruhumu kurtar Ama kalbimi körleştiriyorsun Şeytanlarım içimde köpürüyor-bırakamıyorum Çünkü çok doğru hissediyorum Kalbimi körleştiriyorsun
Şehir uyur Boş sokaklarda Umudun çekiciliği yok- çok tenha Kaçış yok Çok korkuyorum Soğuk olmaktan Sadece toplumla baş etmek
Kılık değiştirmiş melek-ruhumu kurtar Ama kalbimi körleştiriyorsun Şeytanlarım içimde köpürüyor-bırakamıyorum Çünkü çok doğru hissediyorum Kalbimi körleştiriyorsun Ruhumu kurtar Kalbimi körleştiriyorsun
Kader yok Aldatılmıştım Aklımı (Kolayca) sakinleştirebilir misin Öfkeyle körüm Canlandır Kadere olan inancımı İçerde, derinde ara Ve acımı iyileştir
Kılık değiştirmiş melek-ruhumu kurtar Ama kalbimi körleştiriyorsun Şeytanlarım içimde köpürüyor-bırakamıyorum Çünkü çok doğru hissediyorum Kalbimi körleştiriyorsun Kılık değiştirmiş melek-ruhumu kurtar Ama kalbimi körleştiriyorsun Şeytanlarım içimde köpürüyor-bırakamıyorum Çünkü çok doğru hissediyorum Kalbimi körleştiriyorsun, ruhumu kurtar Kalbimi körleştiriyorsun
cb-angel in disguise türkçe çeviri (bi bakın hadi:))