Evet arkadaşlar tüm psikopat arkadaşları bu gruba bekliyoorum Yanlız bırakmayın beni burda Her gelen üye psikopatlıklarını anlatıcak ve eğer gerçekten psikopatsa clube kabul edilcektir!!
örneğin ben sıkıldığım zaman sınıfta 3. dünya savaşını başlatmıştım sonra babamlar sınıfa geldiğinde ortalığı toplamak biraz zor oldu ama
Daha sonra genelde psikopat bakışlarla insanları sinir ederek dediğimi yaptırabilme gibi bir özelliğim vardır
aynı zamanda deli olduğumu kabul ederek bakırköy deli hastanesinin numarısını araştırmak ve uzun çabalar sonucu bulmak gibi davranışlarımda görülmüştür şimdi sıra sizde
musiccolic Üye
Konu: Geri: Psikopat Club C.tesi Haz. 07, 2008 5:32 am
bu grubu açmana hiç şaşırmadım yani!! bn gelmek istiorum senin kadar olmasamda bir derece!!!!
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: Psikopat Club C.tesi Haz. 07, 2008 8:36 am
hmm düşünmem lasım seni bu psikopat cluba alsammı?? ama alıyım sonuçta benle arkadaş olan bi insan yha salaktır ya da benim gibi psikopattır sonuçta bende senle arkadaş olduğuma göre salak değilsin çünkü ben salaklarla arkadaş ollmam hani yha salak ya da psikopattın yha salağı elersek kalır psikopat yani sende psikopatsın burası neresi psikopat club sen buraya katılmak istiyosun ve bir psikopatsın peki hangi üyeler kabul ediliyor buraya psikopat olanlar kim karar veriyor buna tabiki ben ve bende bir psikopatım sonuç olarak ben psikopat clubı açan psikopat başkan ve sende psikopat cluba katılmak isteyen psikopat clubın psikopat başkanının psikopat arkadaşı olan psikopat bi üyesin ve ben psikopat clubı açan psikopat başkan olaraktan seni yani psikopat cluba katılmak isteyen psikopat clubın psikopat başkanının psikopat arkadaşı olan psikopat bi üyeyi psikopat cluba kabul ediyorum
not:Anlamayabilirsiniz çünkü ben psikopatım oha nan 26 kere psikopat demişim
musiccolic Üye
Konu: Geri: Psikopat Club Paz Haz. 08, 2008 4:02 am
tmm melis sakin ol:D
punkcorn Rocker moderatör
Konu: Geri: Psikopat Club Cuma Haz. 13, 2008 12:55 pm
en byk piskopatlık bniiiiiiiiiim sni çekiorm ve bzn sna bnziorrmmmm o yzden bnde gldiiiimm
96_PuNkY_96 Editör
Konu: Geri: Psikopat Club Cuma Haz. 13, 2008 1:29 pm
hoşgeldin ama beni artık çekemiyeceksin annem bile bakırköy'e yatıralım fln dior şakasına olsa da o rüyadan sonra ben çok pis tırstım nan o kadar gerçekçiydi ki bi ara uyandım tekrar uyuyup rüyanın devamını gördüm da be böyle kendime şakasına deli piskopat manyak die die hrbiden öle olup çıktım cidden diorum geleceğim iyi değil ciddi anlamda boşlukla konuşuorum ama orda biri olmadıını biliorum sadece çok zevkli gelio ve snki cvp veriyolarmışçasına saatlerce knuşuorum ama aynalar dha ii oluor!!yinede gece bakmıorum çünkü en son korku hikayeleri okuduktan sonra bi kadın ve çocuğun yrdm istediklerini çığlıklarını fln duydum dışardndır ddm takmadım ama dha ykn gibiydi snra abim gldi ses azaldı abime dydn mu ddm o da tvden glmştir dedi ama tvde de komedi filmi vardı o yüzden bu sene benm sahte deliliklerimi çkn herkese çok tşk ama sanırım gerçekten deliriorum ve bakırköyün tel no'suda var sonuçta ve benm rüyada grdüüm gibiyse çok kötü deil yni ciddi annamda düşünebilirim eer deli gibi deilsemde 1-2 aya çıkarım gönüllü ytıım için şu sıralar gönüllü gidip grçktn deliriomuyum annamaya çalışmak istiorum çnkü bnm şu billi görme olayımda var..ama deli olsaydım bunu inkar ederdim diye düşünüorum yinede bilmiorum inş öle bişi yktr..off ne kadar uzun yzmşm bnden bu kadar!!